Over NHV-vzw

2000 - 2023

Over ons

                                                        Op deze pagina kan je terecht voor:

 • Het NHV BESTUUR.
 • Het NHV lidmaatschap LEDEN.
 • Het NHV PROGRAMMA.
 • De Nationaal & Internationale WEDSTRIJDEN.
 • Onze LOCATIE.
 • Het NHV ONTSTAAN.
 • De NHV VERSLAGEN.
 • De NHV SPONSOREN.
 • De NHV PARTNER LINKS.
 • De laatste NIEUWS berichten.

Het bestuur

voorzitter nhv

het bestuur

Voorzitter: Fasulo Lorenzo

ondervoorzitter nhv

het bestuur

Ondervoorzitter: Colson Eddy

Secretaris-Webmaster nhv

het bestuur

Secretaris-Oprichter NHV-Webmaster: Verleysen Jean

Het bestuur

Penningmeester: Timmers Ludo

Het bestuur

Materiaalmeester: Freddy Janssen


NHV LEDEN                                      NHV  PROGRAMMA  2023                          WEDSTRIJDEN 2023                              ONZE LOCATIES

over nhv-vzw

Lidmaatschap

Iedere persoon die minimum 18 jaar oud is, zonder onderscheid van geslacht, godsdienst, politieke of andere overtuiging, kan lid worden van de vereniging. Zijn of haar toetreding is evenwel aan de voorafgaande goedkeuring van bestuur onderworpen.

Personen die nog geen volle 16 jaar oud zijn en die wensen lid van de vereniging te worden, moeten voorafgaand schriftelijke toestemming van hun ouders of voogd voorleggen.

Door zijn/haar toetreding onderschrijft het lid akkoord te gaan met de Statuten en de Gedragscode van de NHV vereniging.

noorwegen

over nhv-vzw

NHV Trips naar Noorwegen/Hitra 
 2023

 • April
 • Mei
 • Juni
 • Juli
 • Aug/Sept

nhv

over nhv-vzw

Binnenland, buitenland en internationale wedstrijden.

Ook de NHV leden doen mee aan verschillende wedstrijden van hengelclubs.

Iedereen mag mee doen aan één wedstrijd.

Indien het je bevalt en je wilt er mee verdergaan moet je ook wel Lid worden van deze Club.

over NHV-vzw

Onze locaties in Noorwegen


Het ontstaan van NHV

Het ontstaan van onze NHV is begonnen op de laatste jaren van de 90' met enkele Limburgse & Antwerpse zeevissers die gingen zeehengelen in NOORWEGEN op het eiland HITRA.

nhv team

over nhv-vzw

Ook ik (oprichter van de NHV, jean verleysen) had het een beetje bekeken met het hengelen hier, het wedstrijdvissen op witvis, karper vissen, roofvissen op snoek & snoekbaars alsook het vliegvissen, alles heb ik hier bevist van kinds af & alsook gevangen. De opeen volgende vergiftingen in het Maaswater in de jaren 90' hebben de knoop bij mij door gehakt, mijn grenzen te gaan verleggen en elders te gaan hengelen, o.a. in Scandinavië.

 Wel nu, het moment was aangekomen voor deze mogelijkheid , met een paar vrienden in 1999  gingen wij dit plannen. O.a. Noorwegen.

 Via een flyer over Hitra die wij ergens hadden kunnen bemachtigen, hebben wij onze  1ste vistrip kunnen bespreken samen met nog enkele jongens uit het Antwerpse die ook naar HITRA zouden trekken.

Na zo'n toffe belevenis van onze 1ste trip in het zo mooi fascinerende land en de lokale zo vriendelijke mensen, was ik er al van overtuigd om deze trip het jaar daarna al over te doen.

 

En ja, het jaar nadien keerden wij terug met intussen als gevolg, vrienden nemen vrienden mee, waardoor ons groepje al een beetje groter werd. 

Vanaf het jaar 2002 deden wij deze trip al 3 x maal per jaar en dit met nog meer visliefhebbers en snel werd onze groep al een club met name, De hitranezen.

 

Onze club bleef nadien nog steeds meer en meer groeien, dit met nog meer leden uit alle provincies ; Antwerpen, Oost & West Vlaanderen, Brabant en zelfs met mensen uit Nederland & Duitsland.

 

In 2006 moesten wij onze club zelfs al gaan veranderen,  hadden al meer dan 80 leden en zijn een stap verder moeten gaan en hebben besloten om van onze club een vereniging te gaan maken, met name de NOORWEGEN HITRA VISSERS-vzw of de NHV-vzw.

 

Intussen zijn al 22 jaar verstreken en als oprichter van de NHV staan er al 88 Hengeltrips op naam te Noorwegen/Hitra.

 

Alsook "Hitra-Frøya lokalavis" te HITRA heeft dit vastgesteld met "Hitra Turistservice.as "en is er een artikel over gaan schrijven in de krant van juni 2021,

 

Jean Verleysen uit België, hier bekroond als de ambassadeur van Hitra , die meer dan 84 keer te Hitra terugkeerde vanuit België met hengelliefhebbers  en er meer dan 900 mensen het eiland heeft laten verkennen, dit via zijn hengeltrips & hengelsportbeurzen over de voorbije 21 jaar.

 

 

Oprichter,Secretaris & Webmaster van de NHV-vzw.

Verleysen Jean


NHV-vzw

Verslagen

nhv-vzw

Partner links

NHV-VZW

Sponsoren

NHV-nieuws

Helemaal up-to-date zijn? Lees ook ons laatste nieuws.